top of page

Nu pierde ocazia de a-ti completa acoperisul cu un gard metalic de calitate, la pret promotional prin intermediul ofertei noastre de primavara!

Open site navigation
cover-metallicroof-homepage-33.jpg

Tabla Canto Smart | Caretta

Tabla Canto SMART este o solutie clasica, potrivita fiecarui tip de acoperis. Este un produs cu o durata de viata de peste 50 de ani, oferind durabilitate acoperisului si, in acelasi timp, sporind confortul locuintei.

 

Multumita membranei textile autoadezive, montata pe partea sa posterioara, tabla prefaltuita actioneaza ca un factor activ contra condensului, a poluarii fonice si a transferului termic de cladura.

Tabla Canto SMART | Caretta

Tabla Canto SMART cu finisaj mat structurat este un produs de top din gama Caretta, o tabla metalica prefaltuita, ce se monteaza prin suprapunerea panourilor pe zona de clipsare.

 

Acest lucru contribuie la imbinarea si etanseizarea perfecta a acestora. Membrana textila ce este aplicata pe zona sa posterioara actioneaza ca o bariera in calea poluarii fonice, a condensului, precum si a umiditatii. Multumita acestei membrane, costul total al acoperisului va fi redus cu pana la 20%.

 

Tabla prefaltuita este un produs ce va contribui la cresterea confortului locuintei dumneavoastra, reducand cu pana la 40% zgomotul produs de ploaie, transferul termic pe timp de vara, avand rezistenta sporita la bacterii si mucegaiuri.

cover-metallicroof-homepage-33.jpg

Tabla Canto | Caretta

Tabla Canto este un produs de top din portofoliul Caretta. Reprezinta optiunea ideala pentru acoperisurile cu inclinatii reduse, o solutie clasica si durabila, cu o durata de viata de peste 50 de ani.

Tabla Canto | Caretta

Tabla Canto cu finisaj Briliant este o tablă prefălțuită care se montează prin suprapunerea panourilor pe zona de clipsare, fapt care asigură îmbinarea și etanșeizare perfectă a acestora.

 

Este alegerea ideala de acoperis metalic pentru cladiri cu arhitectura speciala sau chiar cladiri de patrimoniu.

 

Materialul folosit este un oțel DX51D sau S250GD protejat cu aliaj de Zinc cu Magneziu

bottom of page