top of page

Nu pierde ocazia de a-ti completa acoperisul cu un gard metalic de calitate, la pret promotional prin intermediul ofertei noastre de primavara!

Open site navigation
cover-metallicroof-homepage.jpg

Servicii

Consultanta Gratuita

Alegerea unui sistem complet pentru acoperis poate fi o misiune dificila. Pentru a face alegerea corecta, beneficiati de consultanta gratuita din partea echipei noastre de specialisti.

Garantia Calitatii

Pana la 50 de ani, în funcție de finisajul ales, este garantia oferita de producator, in baza studiilor si testelor de laborator.

 

Furnizorii de materie prima sunt printre cei mai cunoscuti la nivel mondial, pentru otelurile de calitate superioara: Voestalpine, din Austria si Marcegaglia, din Italia.

 

Garantam calitatea sistemului complet de acoperiș livrat.

Montaj si Reparatii

Colaborăm și recomandăm la cerere echipe specializate de montaj acoperisuri în toata țara. Pentru fixarea corecta și îmbinarea elementelor care compun un sistem de acoperis este necesara utilizarea materialelor recomandate de producător.

Alegeți să colaborați cu o echipă de specialiști, pentru un proiect sigur și durabil. Experiența și proiectele finalizate cu succes ne recomandă.

Acoperis Nou

Când alegeți un sistem de acoperiș nou pentru casa dumneavoastră trebuie să aveți în vedere câteva aspecte foarte importante:

 • Porniți de la început cu un proiect pentru un sistem complet de acoperiș (învelitoare, sistem pluvial și accesorii) deoarece veti scuti costuri suplimentare ulterioare și, în plus acesta oferă garanția unui acoperiș durabil.

 • Pentru a oferi unicitate acoperisului, este recomandat sa optati pentru un producator ce dispune de o varietate considerabila de culori pentru intreg sistemul de acoperis: tigla metalica, sistem pluvial si accesorii. Pentru un aspect unitar al casei, compatibilitatea cromatica este definitorie.

 • Un acoperis cu un raport calitate-pret este ideal si posibil de obtinut.

 

Detaliile fac diferența, atât estetic, dar mai ales din punct de vedere al rezistenței și durabilității. Este important să acordați atenție următoarelor aspecte:

 • Existența elementelor de etanșare: coamă, ștreașină, burete. Acestea asigură ventilarea corectă a acoperișului și, cel mai important, împiedică infiltrarea apei, previn formarea cuiburilor de păsări și asigură protecție pentru vânt și zgomot.

 • Lățimea doliei utilizate la intersecția șarpantelor se recomandă a fi cât mai mare pentru a asigura preluarea întregului debit de apă.

 • Utilizarea corespunzătoare a paziilor de jgheab și fronton pentru a preveni deterioararea și putrezirea în timp a marginilor din lemn

Înlocuire Acoperiș

Care sunt etapele inlocuirii unui acoperis?

 

Decopertarea (îndepărtarea învelitorii vechi) Înlocuirea elementelor de susținere deteriorate din lemn (grindă, căpriori)

 • Montarea foliei anticondens

 • Montarea noului acoperiș din țiglă metalică, finisaj lucioas, mat structurat sau briliant.

Important în înlocuirea unui acoperiș:

 • Înlocuirea unui sistem complet de acoperiș nu este un proces dificil și nu afectează activitățile dumneavoastră zilnice. Durata normală de înlocuire este între 2 și 5 zile, în funcție de suprafață și complexitatea acestuia.

 • Nu amânați înlocuirea acoperișurilor realizate din materiale de slabă calitate: azbest, tablă zincată, țiglă ceramică învechită. Acestea ascund de regulă potențiale cauze de deteriorare a întregii structuri a acoperișului, sunt grele, nu mai prezintă rezistență și nici aspect estetic.

 • Puteti evita eventualele neplaceri alegand sa colaborati cu o echipă profesionistă ce vă oferă în plus sugestii referitoare la eventuale schimbări de design și funcționalitate a acoperișului, adaptate nevoilor și tendințelor actuale. Mai mult decat atat, specialistii Metallic Roof va asigura o executie rapida si profesionista.

 • Este indicat ca odată ce renovati invelitoarea de acoperis, să înlocuiți și sistemul vechi de jgheaburi și burlane, cu unul mult mai eficient și cu o durată de viață mult mai mare

Acoperiș Complet

Pentru a obține o ofertă de preț corectă, este recomandat să comparați amănunțit cantitățile pe fiecare produs și tipul de material ofertat. Un sistem de acoperiș complet înseamnă mai mult decât țiglă metalică, sistem pluvial și câteva accesorii.

Atunci când vă construiți o casă sau refaceți acoperișul unei case deja existente, trebuie să știți că elementele de mai jos compun un acoperiș complet.

 

De multe ori, pentru a rezulta un preț final atractiv, se ofertează cantități mai mici de materiale, situație care va genera 2 probleme: achiziții suplimentare de materiale, ceea ce înseamnă costuri totale mai mari la finalul proiectului, angajarea unei noi echipe pentru montaj și întârzieri la finalizarea acoperișului

Măsurare și Montaj

Pentru garantia unei lucrari ideale, recomandam si lucram cu echipe de montatori profesionisti.

REGULI DE MONTAJ:

 • Este recomandat ca panta minimă a șarpantei pentru produsele din țiglă metalică să fie de minim 12%.

 • De obicei țigla metalică se livrează la dimensiunile necesare, cerute de client, totuși dacă este nevoie de efectuarea unor decupări suplimentare sau o taietură de colț, folosiți instrumente admise (foarfecă de tablă, freză electrică, etc.). În nici un caz nu folosiți flexul (polizor unghiular) sau alte unelte abrazive cu turații mari de funcționare, pentru că pot cauza înfierbântarea stratului de zinc care este protectorul principal al tablei, prin urmare deteriorându-l.

 • La fixarea și îmbinarea elementelor care compun un acoperiș metalic, se impune utilizarea materialelor recomandate de producător.

Vă stăm întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi informații actuale și consultanță. Pentru a solicita o ofertă din partea Metallic Roof, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Bucuresti

Ai un proiect în Bucuresti? Contactează echipa noastră regională de specialiști.

Constanta

Ai un proiect în Constanta? Contactează echipa noastră regională de specialiști.

Alexandria

Ai un proiect în Alexandria? Contactează echipa noastră regională de specialiști.

Giurgiu

Ai un proiect în Giurgiu? Contactează echipa noastră regională de specialiști.

Parteneri