top of page

Nu pierde ocazia de a-ti completa acoperisul cu un gard metalic de calitate, la pret promotional prin intermediul ofertei noastre de primavara!

Open site navigation
cover-metallicroof-homepage-32.jpg

Promotii | Metallic Roof

Reducere 10% pentru

Gard Metalic Zebra

0760 259 454
cover-metallicroof-homepage-2.jpg

Gama de produse țiglă metalică și accesorii Caretta ofera o siguranta sporita unui sistem complet de acoperis.

 

Fie că aveți nevoie de un acoperiș nou pentru construcția dumneavoastră sau renovati un acoperis deja existent, vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de tigla metalica si tabla click de cea mai inalta calitate.

 

Mai mult decât atât, montajul este asigurat de către echipele noastre de profesioniști.

Profita și tu de promoția curentă și cere colegilor noștri o oferta personalizata!

Reducere 20% pentru

ferestre de mansarda

Reducere de 20% pentru ferestre de mansarda, la achizitionarea unui acoperis complet! Si cum ar fi sa poti plati intr-un an, cu 0% dobanda? S-a facut! La Metallic Roof, cumperi sistem complet de acoperis in 12 rate, FARA DOBANDA!

Daily Caretta

Modelul de tigla metalica Daily este solutia ideala pentru un acoperis durabil, functional si sigur. Este un model cu un design elegant, ignifug si cu un nivel ridicat al rezistentei la bacterii, mucegaiuri, umiditate.

 

Datorita inovativului sistem pluvial rectangular, apa de ploaie, la debit mare, nu va mai risca sa sara din jgheab, iar striatiile ornamentale asigura o rezistenta crescuta impotriva deformarilor mecanice, accidentale. In plus, fizisajul este identic cu cel al acoperisului metalic, ceea ce confera un aspect estetic unitar.

tigla metalica Daily Caretta - promotie www.metallicroof.ro

Reducere 10% pentru

Gard Metalic Zebra

gard metelic - gard metalicorizontal - metallicroof.ro

In prag de toamna am pus la cale o oferta, pentru toti cei care detin un acoperis metalic Caretta, oferindu-le o reducere de 10% la achizitionarea unui gard metalic tip jaluzea sau sipca metalica. Daca aveti tigla metalica sau tabla click de la Metallic Roof, aveti pret promotional pentru gard metalic!

Daily Smart | Caretta

Tigla metalica Daily SMART prezinta o membrana textilă autoadezivă atașată pe partea posterioară care asigura protecție ridicată anticondens, reducand transferul termic și nu în ultimul rând actionand ca un izolator fonic.

 

Eliminand necesitatea montarii unei folii anticondens, costul final total al acoperisului este redus cu pana la 20%.

bottom of page