top of page

Nu pierde ocazia de a-ti completa acoperisul cu un gard metalic de calitate, la pret promotional prin intermediul ofertei noastre de primavara!

Open site navigation

Livrarea este Gratuita, pentru comenzile din categoriile Tigla metalica,Tabla Click si Ferestre mansarda, care depasesc suma de 10000 lei

Pentru comenzile care nu ating pragul de gratuitate, costul transportului va fi calculat in functie volum si de localitatea destinatarului si comunicat acestuia.

 

Cu exceptia perioadelor de varf, cu numar mare de comenzi, in care pot exista intarzieri de 1-2 zile lucratoare, livrarile se fac in termenele de mai jos:

 

 • in Bucuresti: 2-3 zile lucratoare, Luni - Vineri**, orele 8:00 - 17:00

 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 8:00 - 17:00

 

Pentru produsele pe baza de "comanda la cerere", se va percepe plata in avans, iar  termenele de livrare sunt comunicate pentru fiecare produs in parte.

Termeni Livrare

In situatia in care nu sunteti pe deplin multumiti de performantele sau caracteristicile produsului achizitionat in regim online de pe site-ul www.metallicroof.ro, il puteti returna in termen de 14 zile calendaristice, conform regulilor de retur de mai jos:

 

 1. Consumatorul are dreptul de a returna un produs in termen de 14 zile calendaristice fara a fi nevoit sa justifice aceasta decizie;

 2. Termenul de 14 zile prevazut la punctul 1) de mai sus se calculeaza de la data la care clientul a intrat in posesia fizica a produsului;

 3. Inainte de expirarea perioadei de retragere, clientul trebuie sa ne informeze cu privire la decizia sa de a returna unul sau mai multe produse in scris la adresa vanzari@metallicroof.ro . Informatiile necesare: Nume-prenume, nr factura, produsul si cantitatea returnata.

 4. Obligaţiile ce revin clientului in cazul retragerii: dupa informarea in scris cu privire la dorinta de a returna unul sau mai multe produse, conform prevederilor de la punctul 3) de mai sus, clientul se va prezenta, in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta ne-a comunicat  decizia sa de retragere din contract, in soseaua Alexandriei, nr 136-140, sector 5, Bucuresti, pentru returnarea produsului, cu factura si dovada platii facturii.

 5. Dupa receptionarea produsului returnat vom rambursa toate sumele pe care le-am primit drept plata din partea clientului, mai putin costurile livrarii, fara intarziere nejustificata.. Vom rambursa aceste sume folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care vom stabili, de comun acord, o alta modalitate de plata.

 

Totodata, in functie de optiunea clientului, acesta are posibilitatea sa aleaga un alt produs in loc de rambursarea sumei platite pentru produsul returnat. In cazul inlocuirii produsului cu un altul de o valoare mai mare, clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea produsului returnat este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

 

Mentiuni speciale:

 • Dreptul de retragere nu se aplica in cazul clientilor persoane juridice, conform O.U.G. 34/2014 actualizata;

 • Politica de retur produse mentionata mai sus nu se aplica in cazul produselor cumparate din magazinele proprii sau partenere REAL ALOE SOLUTION SRL.

 • Rambursarea sumelor de catre REAL ALOE SOLUTION SRL, incasate prin OP, card bancar sau curierat, se face dupa receptionarea produselor de la client si dupa incasarea efectiva de catre REAL ALOE SOLUTION SRL a pretului produselor respective, adica dupa ce acesta se regaseste in conturile REAL ALOE SOLUTION SRL.

 • Pentru produsele voluminoase livrate de Metallic Roof, nu se asigura descarcarea si manipularea acestora la destinatie.

 

Fac exceptie de la posibilitatea de retur urmatoarele:

 

 • Produsele care prezinta urme de folosinta, uzura, matuire, deteriorari mecanice

 • Produsele aduse pe baza de comanda speciala care, dupa caz, se comercializeaza in baza unui contract de vanzare produse incheiat intre REAL ALOE SOLUTION S.R.L. si client

 • Produsele achizitionate si achitate prin credit bancar.

 

Pentru ale informatii legate de returul produselor aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari pe adresa de e-mail: office@metallicroof.ro

Termeni Retur

Livrare si Retur

bottom of page