top of page

Nu pierde ocazia de a-ti completa acoperisul cu un gard metalic de calitate, la pret promotional prin intermediul ofertei noastre de primavara!

Open site navigation

Casa ta merita tot ce-i mai bun!

Alege tigla metalica de la Metallic Roof, durabila si premium.

© Metallic Roof™

Parteneri

Gama noastra de produse ofera o siguranta sporita unui sistem complet de acoperis.   

 

Fie că aveți nevoie de un acoperiș nou pentru construcția dumneavoastră sau renovati un acoperis deja existent, vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de produse de cea mai inalta calitate.

Descoperă produsele noastre

Produsele Metallic Roof

Tigla Metalica

Alegerea corecta a unui sistem complet de acoperiș este esențială pentru rezistența în timp a acestuia. Oferim sistem de acoperis premium, accesorii de cea mai bună calitate și un sistem pluvial rectangular cu 30% mai eficient fata de solutiile clasice.

Gard Metalic

Colaborăm și recomandăm la cerere echipe specializate de montaj în toata țara. La fixarea și îmbinarea elementelor care compun un sistem de acoperis, se impune utilizarea materialelor recomandate de producător.

Ferestre de mansarda 

Alegerea unui sistem complet pentru acoperis poate fi o misiune grea, asadar echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pentru a va oferi consultanta necesara in alegerea celui mai potrivit sistem de acoperis.