top of page

Nu pierde ocazia de a-ti completa acoperisul cu un gard metalic de calitate, la pret promotional prin intermediul ofertei noastre de primavara!

Open site navigation

Despre Noi

Povestea Metallic Roof a inceput in 2009, cu ambitii mari si promisiunea pentru performanta, pasiune, inovare si profesionalism. Echipa a pornit de la 2 angajati, iar pana in prezent am reusit sa ne extindem. Suntem peste 20 de profesioniști dedicați, intr-o continua si constanta imbunatatire, sub acelasi acoperis.

 

Misiunea pe care ne-am asumat-o, inca de la inceput, este de a oferi calitate si siguranta fiecarui client. Credem ca fiecare dintre noi trebuie sa ne bucuram de calitate si ca siguranta familiei noastre este mult mai mult decat un moft. Ne dorim ca fiecare client sa beneficieze de un acoperis durabil, sigur, inovator. Produsele noastre sunt unice, de ultima generatie, iar echipa noastra de consultanti isi aplica know how-ul in serviciul fiecarui client, cu deosebit respect si dedicare pentru fiecare proiect. Livram siguranta si durabilitate de mai bine de 13 ani si reusim, de fiecare data, sa ne ridicam la cele mai inalte standarde si sa atingem asteptarile.

 

Cum am putea defini Metallic Roof? Simplu, calitate si siguranta, profesionalism si inovare. Acestia sunt pilonii pe care ne-am creat renumele si in care credem.

 

Bucurati-va de un camin sigur, de o constructie durabila, apeland la cei mai buni din domeniu.

SIMPLU SI EFICIENT

Consultanta

Specialistii nostri vin in ajutorul dumneavoastra cu masurarea acoperisului, intocmirea unui deviz de materiale si a unei oferte de pret, complet gratuite.

Garantia Calitatii

Garantam calitatea sistemului complet de acoperiș livrat, pana la 50 de ani. Calitatea si siguranta sunt de la sine intelese, atunci cand alegeti Metallic Roof.

Acoperire Nationala

Avem o retea nationala de consultanti specialisti in domeniu. Daca doriti mai multe detalii despre produsele noastre, ne puteti vizita si in showroom-urile disponibile din tara. 

De ce să lucrezi cu noi?

De mai bine de 13 ani, venim in sprijinul clientilor nostri cu materiale de calitate premium, pentru acoperisuri durabile si sigure. Colaboram cu specialisti de top din domeniu, pentru a ne putea ridica la cele mai inalte asteptari. Portofoliul nostru de proiecte cuprinde atat lucrari noi, cat si de renovare, atat de dimensiuni mai reduse, cat si proiecte de amploare. Alegand sa lucrati cu noi, beneficiati de consultanta, masuratori, deviz de materiale si transport gratuit, garantia calitatii si acoperire nationala.

 

One-stop-shop pentru acoperisul dumneavoastra Pentru a fi one-stop-shop si a va putea oferi toate materialele necesare intr-un singur loc, Metallic Roof este distribuitor autorizat Caretta si FAKRO. Fie ca renovati un acoperis existent sau aveti un proiect nou de demarat, la noi veti gasi intreaga gama de tigla metalica si tabla click Caretta. Alaturi de FAKRO, va punem la dispozitie numeroase solutii unice pe piata romaneasca pentru o mansarda ideala: ferestre cu tamplarie din lemn sau profil PVC, in variante diverse de design, precum si ferestre pentru acoperisuri terasa sau scari de acces la pod.

Star

Dupa o experienta de peste 13 ani, proiectele finalizate cu succes vorbesc pentru noi. Ne dorim sa fim alaturi de clientii nostri in alegerea sistemului de acoperis perfect. Oferim incredere si suntem un partener de nadejde in alegerile dumneavoastra.

 

Produsele sunt concepute utilizand cele mai inovatoare tehnologii din domeniu, asigurand durabilitate si siguranta pe termen lung.

 

Misiunea Metallic Roof este sa revolutionam perspectivele asupra calitatii unui acoperis, cu ajutorul produselor noastre premium, prin seriozitatea echipei, know-how si performanta. Suntem centrati pe nevoile clientului si ambitia noastra este de a deveni cea mai mare platforma de comenzi pentru un sistem de acoperis complet.

Metallic Roof

Acoperisul tau este responsabilitatea noastra!

Bucuresti

Ai un proiect în Bucuresti? Contactează echipa noastră regională de specialiști.

.

Constanta

Ai un proiect în Constanța? Contactează echipa noastră regională de specialiști.

.

Alexandria

Ai un proiect în Alexandria? Contactează echipa noastră regională de specialiști.

.

Giurgiu

Ai un proiect în Giurgiu? Contactează echipa noastră regională de specialiști.

.

Acoperire natională

Avem o retea nationala de consultanti specialisti in domeniu. Daca doriti mai multe detalii despre produsele noastre, ne puteti vizita si in showroom-urile disponibile din tara. Pentru mai multe detalii privind locatiile acestora, va invitam sa accesati pagina Contact

Parteneri