top of page

Nu pierde ocazia de a-ti completa acoperisul cu un gard metalic de calitate, la pret promotional prin intermediul ofertei noastre de primavara!

Open site navigation

Tigla Metalica Daily Caretta

Siguranța și calitatea sunt 2 din condițiile esențiale pe care acoperișul tău trebuie sa le indeplineasca. Descopera tigla metalica model Daily de la Caretta. Un model jos, ușor de întreținut și de curățat, cu protectie suplimentara impotriva coroziunii.

Finisaj Briliant

Tigla metalica Daily model jos, avand o grosime de numai 0,6mm, cu rezistenta mecanica superioara, finsiajul briliant prezinta un design elegant, asemanator tiglei ceramice clasice. Materialul folosit este un oțel DX51D sau S250GD, tigla metalica Daily este un model ignifug, rezistent la bacterii si mucegaiuri, aducand o contributie importanta imbunatatirii confortului domestic.

Finisaj Fresco

Tigla metalica Daily cu finisaj Fresco asigură o rezistenta foarte buna în timp, atât la coroziune cât și la decolorare. Conferă un aspect natural și robust, diminuând zgomotul produs de ploaie, în prezent fiind cel mai popular tip de finisaj, cu o grosime intre 0,45 si 0,5mm.

Este un model usor de montat, de intretinut si de curatat, multumita inaltimii sale reduse. Este un model ignifug, cu o rezistenta mare la condens, bacterii si mucegaiuri, avand o durata de viata de mai bine de 50 de ani.

Finisaj Lustro

Tigla metalica cu finisaj Lustro este o soluție clasică ce asigură o bună vizibilitate a acoperișului. Suprafața netedă este ușor de înreținut și curățat, conferind un design elegant și distins acoperișului. Materialul folosit este un oțel DX51D protejat cu zinc 225-275 g/mp. Prezinta rezistență superioară la decolorare datorită faptului că suprafața extra rugoasă a materialului crește rezistența vopselei în timp la radiațiile UV.

Daily Caretta

Modelul de tigla metalica Daily este solutia ideala pentru un acoperis durabil, functional si sigur. Este un model cu un design elegant, ignifug si cu un nivel ridicat al rezistentei la bacterii, mucegaiuri, umiditate.

 

Datorita inovativului sistem pluvial rectangular, apa de ploaie, la debit mare, nu va mai risca sa sara din jgheab, iar striatiile ornamentale asigura o rezistenta crescuta impotriva deformarilor mecanice, accidentale. In plus, fizisajul este identic cu cel al acoperisului metalic, ceea ce confera un aspect estetic unitar.

tigla metalica Daily Caretta - promotie www.metallicroof.ro

Descoperă produsele noastre

Produsele Metallic Roof sunt unice pe piața românească, aducând extra calitate, siguranță și durabilitate proiectului dumneavoastră.

Daily SMART | Tigla Metalica Caretta

Este un produs care, pe langa proprietatile premium ale tiglei metalice superioare, integrează avantajele unei membrane textile anticondens, prin lipire, aplicata sub presiune pe posteriorul tiglei.

 

Aceasta ajuta la reducerea zgomotului specific ţiglei metalice, iar gradul de izolare fonică este cu 30%-40% mai mare decât al unei ţigle metalice standard.

Daily | Tigla Metalica Caretta

Produsele Metallic Roof sunt unice pe piața românească, aducând extra calitate, siguranță și durabilitate proiectului dumneavoastră.

Avantaje Daily

 • Greutate specifică redusă datorită faptului că profilul are o înălțime mai mică

 • Model jos, ușor de întreținut și curățat

 • Design clasic care asigură o bună vizibilitate

 • Ușor de montat

 • Grosime în funcție de finisajul ales între 0,4 - 0,6 mm

 • Garantat 50 ani

 • Rezistenta ridicata la coroziune (<RC 3) datorita stratului de aliaj de zinc (ZN) + magneziu (Mg).

 • Rezistenta inalta la decolorare (<RUV 4).

 • Greutate specifica redusa datorita faptului ca profilul are o inaltime mai mica

 • Durata de viata >80 ani

 • Rezistenta mecanica buna

cover-metallicroof-homepage-33.jpg

Tigla Metalica Daily | Briliant | 0,60 mm

Rezistenta la bacterii si mucegaiuri este un alt punct forte al acestui tip de tigla metalica, in acelasi timp ea retinand pana la 600 grame pe metru patrat de apa din condens.

 

Alegand tigla metalica model Classic, veti beneficia de un acoperis metalic usor de intretinut, dar cu aspect clasic, similar celor acoperite cu tigla ceramica.

 

Alege un acoperis metalic durabil, cu excelente standarde de izolare termica si fonica, alege Metallic Roof!

cover-metallicroof-homepage-3.jpg

Tigla Metalica Daily | Fresco | 0,50 mm

Tigla metalica Daily cu finisaj Fresco asigură o rezistenta foarte buna în timp, atât la coroziune cât și la decolorare. 

Este un model usor de montat, de intretinut si de curatat, multumita inaltimii sale reduse. Este un model ignifug, cu o rezistenta mare la condens, bacterii si mucegaiuri, avand o durata de viata de mai bine de 25 de ani.

cover-metallicroof-homepage-2_edited.jpg

Tigla metalica cu finisaj Lustro este o soluție clasică ce asigură o bună vizibilitate a acoperișului. Suprafața netedă este ușor de înreținut și curățat, conferind un design elegant și distins acoperișului.

 

Materialul folosit este un oțel DX51D protejat cu zinc 225-275 g/mp.

 

Prezinta rezistență superioară la decolorare datorită faptului că suprafața extra rugoasă a materialului crește rezistența vopselei în timp la radiațiile UV.

cover-metallicroof-homepage-33.jpg

Descoperă tigla metalica model Daily de 0,45, o soluție durabilă pentru un acoperiș care merita ce-i mai bun.

 

Datorita inovativului sistem pluvial rectangular, apa de ploaie, la debit mare, nu va mai risca sa sara din jgheab. In plus, fizisajul este identic cu cel al acoperisului metalic, ceea ce confera un aspect estetic unitar.

bottom of page