In prag de toamna am pus la cale o oferta, pentru toti cei care detin un acoperis metalic Caretta, oferindu-le o reducere de 10% la achizitionarea unui gard metalic tip jaluzea sau sipca metalica. Daca aveti tigla metalica sau tabla click de la Metallic Roof, aveti pret promotional pentru gard metalic!

Open site navigation

Acționarea electrică de la distanță

Sistemul Z-Wave

FAKRO a echipat produsele sale electrice cu sistemul revoluționar de comunicare radio Z-Wave. Aces sistem este folosit pentru automatizarea clădirilor rezidențiale și comerciale.

Functionarea sistemului

Întregul sistem Z-Wave se bazează pe un singur cip introdus în fiecare aparat. Cipurile Z-wave pot comunica între ele formând o rețea de transmitere a semnalelor. Astfel, comanda transmisă de dispozitivul de control (de exemplu o telecomandă)  va căuta automat un traseu, prin care să ajungă la dispozitivul țintă utilizînd zonele de acoperire a fiecărui dispozitiv inclus în aceași rețea.  

cover-metallicroof-homepage-2.jpg

FAKRO utilizează acest sistem Z-Wave

în produsele sale

Sistemul Z-Wave este ideal și pentru elementele separate ale unei clădiri, de exemplu: ferestrele de mansardă FAKRO, ușile de garaj Wayne-Dalton, sistemele de înc